netPoker
netBet
News: SMF - Just Installed!
Advanced search  

Pages: [1]
Reply Print
Author Topic: SuperBowl  (Read 440 times)
profesoru
Administrator
Hero Member

pana la 60% rakeback la vip@netpoker.ro

View Profile WWW
« on: February 08, 2010, 03:22:03 PM »

Azi noapte a fost Superbowl-ul Finala! frumos meci vazut in direct cu ernes si federalu direct pe www.nfl.com

eu am ratat pariul dar am invatat ceva de la colegi mai experimentati: cota a fost 2.4 pt New Orleans eu am ales 1.46 pt Indianapolis care a plecat tzava dar in ultimile 10 minute au pierdut. Am invatat ca la acest tip de meci nu merita sa pui pe favorit, mai ales daca te uiti si la ce zic bookmakerii din usa care dadeau 50-50%

ernest a pariat pe un bilet cu inca un meci de fotbal si ca Indianapolis marcheaza sub 30.5 puncte si a luat

fiind "fish" la pariuri, incerc sa invat si sa joc in banroll asa ca astept sfaturi, sugestii si strategii in rubrica aferenta colegi

ms si spor!

Vrei un superdeal? 60% rakeback! vip@netpoker.ro
katta
Administrator
Hero Member

View Profile Email
« Reply #1 on: February 08, 2010, 07:49:28 PM »

esti fish intr-adevar! ai jucat cota sau aveai cat de cat idee despre cele doua echipe?
regula de plecare cand plasezi un pariu (zic matematicienii) ar trebui sa fie urmatoarea... mintea iti dicteaza tie un procent de reusita al semnului respectiv... imparte 1 (unu) la valoarea respectiva si vezi daca rezultatul pe care il obtii este inferior cotei care ti se ofera... daca e asa atunci pariul tau ar avea valoare si ar merita jucat!
cazul concret: daca sansele pe care i le acordai lui Colts asta-noapte erau de 50% atunci 1/0.50=2... atat trebuia sa fie cota pe victoria lor ca sa merite! asa, la cota de 1,46 ar fi insemnat sa se duca pe la 70% sanse de victorie! in schimb, cota de 2,40 pe victoria "sfintilor" era rezonabila, echivaland cu aprox.41% sanse de victorie!
profesoru
Administrator
Hero Member

pana la 60% rakeback la vip@netpoker.ro

View Profile WWW
« Reply #2 on: February 09, 2010, 01:13:33 AM »

foarte corect sef

si interesant si instructiv, merci!

tine aproape vad ca te pricepi mai invata si fishii ca noi Cheesy

GL

Vrei un superdeal? 60% rakeback! vip@netpoker.ro
katta
Administrator
Hero Member

View Profile Email
« Reply #3 on: February 09, 2010, 10:28:14 PM »

mi-e greu sa cred ca ai nickname profesoru degeaba  Cheesy invata-ne tu pe noi cate ceva...
cat despre mine voi mai pierde ceva vreme pe aici, nu dau bir cu fugitii asa de repede... abia ce am sosit! si am de luat ceva euroi de pe voi!  Grin
« Last Edit: February 09, 2010, 10:32:40 PM by Carp » Logged
ernest
Global Moderator
Sr. Member

View Profile
« Reply #4 on: February 09, 2010, 11:54:18 PM »

la poker sigur te invata, pe cand la pariuri e fish dupa cum el a zis.
vampiras
Moderator
Hero Member

View Profile
« Reply #5 on: February 10, 2010, 12:52:07 AM »

katta noi avem euroi pregatiti da tu tre sa ii meriti Wink
Pages: [1]
Reply Print
Jump to: